Esports · 13 d'Agost de 2013. 09:04h.

"Vaig tancar el Twitter perquè no hi hagués problemes"

Roser Tarragó afirma que "estic jugant amb la selecció espanyola i senti el que senti em sento part d'aquest equip"

"Vaig tancar el Twitter perquè no hi hagués problemes"

Imatge que tenia Roser Tarragó al seu perfil de Twitter

La jugadora de waterpolo de la selecció espanyola, Roser Tarragó, ha parlat per primer cop sobre els insults que va rebre per tenir una estelada al seu compte de Twitter i ha manifestat que "vaig tancar el Twitter perquè no hi hagués problemes".

La waterpolista, en declaracions a TV3, ha afirmat que "estic jugant amb la selecció espanyola i senti el que senti em sento part d'aquest equip" i ha afegit que "estic molt orgullosa de formar part d'aquest equip i per a mi és un honor poder jugar amb elles".

Finalment, ha tret ferro a la polèmica creada i ha dit que "han parlat dos dies perquè no hi havia més notícies i ara ja s'ha acabat". "Jo estic tranquila, tant la federació catalana i l'espanyola han estat al meu costat. No puc demanar res més, tota la meva gent ha estat al meu costat", ha conclòs.

Tarragó ha fet aquestes declaracions durant l'homenatge que l'Ajuntament de Mataró li ha fet a ella i a Marta Bach, les dues campiones del món de waterpolo que formen part del Centre de Natació de la capital del Maresme.

Roser Tarragó

Publicitat
Publicitat

22 Comentaris

Publicitat
#15 cataluña< españa < europa, Barcelona, 14/08/2013 - 13:49

Estas frases que dice esta chica son propias y aceptables a nivel de club, pues es como la empresa de cada uno. Neymar dice los mismo sobre Iniesta, Xavi .. que es un orgullo jugar con ellos. Pero ésto es Seleccion Nacional,es sentimiento, es representar a un país que te identifica como suyo/a

#14 Pep, Vic, 13/08/2013 - 18:45

A veure si t'aclares, Tarragó, que no es pot estar a missa i tocar les campanes. No pots jugar amb Espanya i després lluir estelada. No es pot que dar bé amb tothom perquè ningú et prendrà seriosament.

#14.1 Xipolleig, Barcelona, 14/08/2013 - 10:37

Ens hem mirat bé la legislació esportiva ?.Coneixem el món tancat i sectari de les federacions ?. ¿ Som conscients que et poden fer la vida impossible si et negues a jugar amb la rojigualda i que ella juga al waterpolo que per ella és una il.lusió?.
Ara té més motius per ser independentista.

#14.2 Sro284, Bcn, 14/08/2013 - 10:47

No hables sin saber xipolleig! Te digo que me he pasado una década como nadador semiprofesional,y nadie te pone una pistola en la cabeza para que te pongas el chandal de España! Mentira podrida,es más, conozco de uno que nunca fue a representar España,y es muy respetable. No queremos mercenarios!

#13 sro284, bcn, 13/08/2013 - 17:45

Sigo con mi comentario.. osea que quien no se sienta catalan, y español a la vez, por favor, no seais tan rastreros como para poneros el traje del enemigo, ese que os maltrata tanto...
Preferir ser como el otro del futbol playa, que es muy respetable, no manchar mis colores, no quiero mercenarios!!

#13.1 Xipolleig, Barcelona, 14/08/2013 - 10:39

Doncs ves-te oblidant d'algunes medalletes i de veure la teva bandereta.

#12 sro284, bcn, 13/08/2013 - 17:32

He sido nadador en los 90, siempre he defendido catalunya en los campeonatos de españa de juvenil, y luego mi club como absoluto. Y siempre ha existid este ambientillo separata, aunque muchisimo menos. Si realmente esta adolescente practicamente, siente tanto su causa, no tendria que vestir ese baña

#11 Zaragozano , Zaragoza , 13/08/2013 - 16:27

Roser gracias a ti y al resto de chicas por haber defendido los colores de la selección. No nos importa como pienses aunque no estemos deacuerdo, pero te agradecemos el esfuerzo q has hecho. Ignora a los trolls maleducados q son 4 jabalíes amargados q no nos representan