Publicitat
Esports · 25 d'Agost de 2009. 20:19h.

Valdano critica el catalanisme del Barça

"Mira de Catalunya cap a dins i el Reial Madrid ho fa des d'Espanya cap a fora"

Valdano critica el catalanisme del Barça

Florentino Pérez i Jorge Valdano, en una imatge d'arxiu

Jorge Valdano, director executiu del Reial Madrid, ha indicat que "cadascú des de la seva visió intenta ocupar un lloc al món. El Barcelona ho fa mirant des de Catalunya cap a dins i el Reial Madrid ho fa mirant des d'Espanya cap a fora". En una entrevista a la DPA que recull El Mundo, l'executiu argentí del Reial Madrid ironitza sobre la manera en què els jugadors del Barça tanquen els seus discursos adreçats als aficionats. "Aquí seria difícil que algun jugador digui Viva el Reial Madrid i viva la Comunidad de Madrid", ha indicat Valdano.

L'exjugador blanc i de l'Alabès, entre d'altres equips, també ha criticat que l'arquebisbe de Barcelona, Lluís Martínez Sistach qualifiqués de "despesa descomunal" la contractació de Cristiano Ronaldo pel Reial Madrid. "Quan el Barça va fitxar Ibrahimovic sí vaig trobar en falta el discurs del bisbe de Barcelona. Sembla que l'església ha d'estar per sobre de regionalismes i em va sorprendre que amb Ibrahimovic no apliqués un discurs del mateix ordre", ha manifestat Valdano.

El director executiu madridista també ha dit que el temps li ha donat la raó quan va decidir descartar Gaby Milito. "Es pretenia que jo defensés Milito per la noblesa personal del jugador i perquè era molt interessant en termes futbolístics per al Reial Madrid, però el temps m'ha donat la raó", ha afegit.

Publicitat
Publicitat

90 Comentaris

Publicitat
#90 Rodolf, Lleida ciutat 100?alana, 31/08/2009 - 20:07

Ho veieu com catalunya es diferent d'ecspanya?Si fins i tot en Jordi Valdà ho diu.Jo del que tinc ganes es de repetir lo 2-6 del Bernabeu de l'any passat, per mi que los madridistes estan ben cagadets vient que el Barça pot guanyar la Champs al Bernabeu

#89 Hans Gamper, Ciutat Comtal, 27/08/2009 - 21:34

Peró quin mostre vaig crear¡¡¡¡
Pero quanta hipocresia i demagogia en la gent babaugrana¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡
Pero com dolent les veritats¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡

fcb Nunca Mais¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡

#88 Pere, Mollerussa, 26/08/2009 - 21:59

El cert es que el Real Madrid no ha millorat respecte a l'any passat. En Cristiano Ronaldo no toca pilota, una mica de presio de la defensa i resta anulat. La por i el nerviosisme ha entrat a la casa blanca. A mes no son ni caps de Grup. Tenen por.

#87 Segimon, Barcelona, 26/08/2009 - 21:59

Excel·lent la resposta de Sergio Busquets, que ja és dir, davant d'aquesta pixada fora de test d'en Valdano. Simple, però clar.

#86 Ramon, Lleida, 26/08/2009 - 21:56

Carai, aquest any al Real Madrid li comencent els nervis molt prest. Es clar que el rendiment dels 300 milons ? es baix. En Cristiano Ronaldo no fa res ni se veu res extraodinari (ja es va veure a la final contra el Barça) de camisetes no en venen ni una,