Publicitat
Esports · 20 d'Octubre de 2010. 15:43h.

Vendre loteria gràcies al Barça

Interior renova per quatre temporades més el conveni amb el FC Barcelona

Vendre loteria gràcies al Barça

Villa, en un dels bitllets de Loteria de Catalunya

Loteria de Catalunya ha arribat a un acord amb el FC Barcelona per signar la renovació del conveni pel període que va de juny de 2011 fins a juny de 2015. La renovació ha estat signada aquest dimecres pel president del FC Barcelona, Sandro Rossell; el secretari general del departament d'Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Boada; i la directora general del Joc i Espectacles, Mercè Claramunt.

Loteria de Catalunya ha previst per a principis de l’any 2011 la comercialització de dues noves sèries de Loto Ràpid amb la imatge del Barça. Una sèrie es vendrà al preu d’1 euro i, en el disseny, hi incorpora els elements identificatius del FC Barcelona, com ara l’escut i el Camp Nou. L’altra sèrie es vendrà al preu de 3 euros i incorporarà la imatge dels jugadors següents com a protagonistes dels bitllets: Messi, Xavi, Piqué, Puyol, Villa i Iniesta.

Aquest contracte també inclou la possibilitat de dur a terme accions de venda dels jocs de Loteria de Catalunya al Camp Nou, comercialitzar els jocs de Loteria de Catalunya dins de les botigues del club i incorporar elements de marxandatge del FC Barcelona dins de l’estructura de premis d’aquestes sèries de loteria.

Aquests bitllets es podran comprar en els més de 2.400 punts de venda de la xarxa de comercialització de Loteria de Catalunya a partir de principis d’any. Tots els beneficis provinents d’aquest acord entre el FC Barcelona i Loteria de Catalunya es destinaran a accions socials.

El FC Barcelona els destinarà a accions socials de la Fundació FC Barcelona per a la implementació de programes propis, en el territori català, de l’àrea de solidaritat i cooperació (XICS) i de l’àrea d’Esport i Ciutadania (Juga-la! i Fem equip, fem ciutat), així com en els projectes duts a terme amb les agències de les Nacions Unides (Unicef, Unesco i Acnur).

Loteria de Catalunya els destinarà a algunes de les principals col·laboracions que es portaran a terme al llarg d’aquest any 2010: Ampliació i reforma de la Residència i Centre de Dia de Sort (Pallars Sobirà); Construcció de la Residència i Centre de Dia Augusto César Sandino de Barcelona (Barcelonès); Construcció de la Residència i Centre de Dia Roger de Llúria de Reus (Baix Camp); Construcció de la Residència de disminuïts físics Balàfia II de Lleida (Segrià); Construcció de la Residència i Centre de Dia Mercat del Guinardó de Barcelona (Barcelonès); Reconversió integral de la Residència de Sant Llorenç Savall (Vallès Occidental).

Publicitat
Publicitat

0 Comentaris

Publicitat