Publicitat
Esports · 27 d'Agost de 2010. 16:09h.

Veten un corredor per competir amb Catalunya

La Federació Espanyola de Ciclisme l'ha desconvocat tot i la convocatòria del seleccionador

Veten un corredor per competir amb Catalunya

El corredor de Biketrial Dani Comas. (Foto: Gerard Cadevall)

La Real federació Espanyola de Ciclisme (RFEC) ha vetat la participació del campió del món de Biketrial, Dani Comas, al Campionat del Món de Canadà, dels propers dies 31 d’agost al 5 de setembre, per haver participat amb Catalunya, segons ha pogut saber e-notícies. Per tot això, el corredor ha anunciat que si no es resol el conflicte "emprendré accions legals per danys i perjudicis, i injuries contra la meva persona".

Comas, en un comunicat ha expressat que "el seleccionador espanyol de trial evidentment que em va seleccionar. De fet, jo ja tenia els horaris i bitllets reservats per anar a Canadà. De sobte, la RFEC -per sorpresa de tothom- em va notificar que no estic convocat".

En resposta a la nota de premsa que està fent circular la RFEC i la FCC, ha manifestat que "en contra del que diu la RFEC que no disposo de la llicència, la veritat és que sí que tinc llicència i plenament vigent, sinó no hagués pogut disputar cap prova de trial enguany". "En contra del que diu la RFEC que no he estat a disposició de la RFEC i del seu seleccionador per a fer-me un seguiment tècnic, la veritat és que no he rebut cap tipus de convocatòria al llarg d’aquest any, ni jo ni la resta de pilots sí seleccionats", ha afegit Comas.

Per últim, el corredor considera "inexplicable que la RFEC no em seleccioni, havent demostrat la meva vàlua com a pilot enguany –i al llarg de la meva trajectòria professional-, l'únic que demano és la meva inscripció en el Campionat del Món de Canadà, fent-me càrrec de les despeses jo mateix, tal com ha succeït en altres edicions del Mundial amb altres pilots no seleccionats". "Degut a la sorpresa d’aquesta no convocatòria, l’UCI ha allargat el meu termini d’inscripció pendent de la rectificació de la RFEC", ha conclós.

Publicitat
Publicitat

21 Comentaris

Publicitat
#21 pepet, una, 30/08/2010 - 13:51

un altre exemple de la "democràcia" espanyola. No cal dir res més. Amb la independència també ens estalviarem això

#20 Raül, Mataró, 30/08/2010 - 12:36

Lo q peor sabe es q los independentistas le han jodido la carrera deportiva a este chaval. Los deportistas catalanes tienen q asesorarse bien antes de dejarse llevar por las ideas dl primer iluminado independentista que se les presente en casa

#19 Raül, Mataró, 30/08/2010 - 12:33

En realidad ESP no puede convocar a este prometedor deportista porque la UCI no permite su selección por culpa de los independentistas q le engañaron obligándole a competir en un campeonato que va contra la UCI. ¡Y encima le echan la culpa a ESP!

#18 Fermín, Pamplona, 30/08/2010 - 11:48

pere (santcu), 27 jugadores del Barça a la selecció espanyola, però t'has begut l'enteniment o que et passa?

#17 Pep, Barcelona, 28/08/2010 - 22:59

Segle XXI. Tarat ho seràs tu i tots els són de la teva "calaña". No tenim odi. Estem fins els pebrots de que ens xucleu la sang, maleïts vampirs, i a sobre haguem d'aguantar les vostres bestieses i xuleries.