Publicitat
Esports · 6 de Febrer de 2015. 10:28h.

Vicepresidents del Barça contradiuen Bartomeu

Carles Vilarrubí i Javier Faus neguen "complot” de l’Estat

Vicepresidents del Barça contradiuen Bartomeu

Vilarrubí, darrera Rosell i Bartomeu (foto:FCB)

El vicepresident del Barça, Carles Vilarrubí, en declaracions a El món a RAC1, ha contradit el president del club, Josep Maria Bartomeu, que va afirmar dies enrere que veia tant al Real Madrid com a “poders de l’Estat” darrera de la seva imputació. "La teoria del complot no la comparteixo”, ha deixat clar el dirigent.

Tot i això, ha reconegut que “estic sorprès per la imputació de Josep Maria Bartomeu”. "Objectivament, és incomprensible la demanda d'imputació per part del fiscal, i després la imputació exprés”, ha manifestat. D’altra banda, ha descartat ser candidat a la presidència del Barça però ha obert la porta a formar part de la candidatura de Bartomeu.

"Si Josep Maria Bartomeu compta amb mi i creu que el puc ajudar, estaré al seu costat. I si no compta amb mi, me'n vaig a casa. No és la meva intenció presentar-me a la presidència del Barça”, ha indicat, a més de sentenciar que “aquest tema no és bo que, en el moment en què som, sigui el centre del debat barcelonista. No toca parlar d'eleccions”.

També el vicepresident econòmic, Javier Faus, en declaracions a Catalunya Ràdio, ha dit que no creu que hi hagi una persecució política de la justícia i d'Hisenda cap al club, i ha afirmat: “No hi ha una raó caiguda del cel, no hi ha un senyor a dalt, en algun lloc que digui: ‘Anem ara pel Barça’. Això no existeix. Són decisions que pren el fiscal en el seu moment, en aquest cas la fiscalia de l’Audiència Nacional,  i que se m’escapen però no hi ha una voluntat política.”

Publicitat
Publicitat

9 Comentaris

Publicitat
#9 ramon, barcelona-c, 09/02/2015 - 10:35

No podem deixar de banda els comentaris d'un tertulia de Girona que viu a Madrid fent programetes de tele queva remoure les aigues de les tonteries girona/barcelona dels pixapins xaves etc . Uns mostra mes de l'Inteligencia singular dels aborigens. No es pot comprar l'intel.liencia a una botiga ?

#8 pere, lleida, 06/02/2015 - 23:21

Les declaracions dels vicepresidens d'entrada semblen de santa inocencia pero penso que el que estan fen es un favor a la caverna Madrilenya i alla s'en fan un tip de riure

#7 ramon, barcelona-c, 06/02/2015 - 22:30

Avui dovendres mati al rac-1. A.Jimeno, Faus, Vilarrubi, aquest ultim sorprenentment decebedor
Catalanets en estat pur , negant que hagi cap persecució politico- economica del Barça es una invenció dels catalans. Fa fàstic aquesta realitat.
Amb aquest diarreics no calen enemics.

#6 On és el seny?, Barcelona, 06/02/2015 - 22:07

Fitxar grans jogadors a qualsevol preu no garanteix l'assoliment de títols important per si mateix. Si un moment donat no es pot fitxar el pare de Neymar, doncs no es fa i punt. si per poder seguir comprant car vendre's l'ànima a Qatar, doncs res de res.

#5 Carlos Gomez, Bcn, 06/02/2015 - 19:56

Vaya foto.

Parece la del bautizo de Ali Baba.