Publicitat
Esports · 11 de Juliol de 2008. 14:07h.

Víctor Alexandre denuncia "l'odi a Joan Laporta"

"Un reflex de la naturalesa autodestructiva de la personalitat catalana"

Víctor Alexandre denuncia "l'odi a Joan Laporta"

Víctor Alexandre, a l'esquerra, amb el conseller Tresserras

L'escriptor Víctor Alexandre denuncia "odi a Laporta" en el seu article a e-notícies i considera la moció de censura "una metàfora de Catalunya", així com "un reflex de la naturalesa autodestructiva de la personalitat catalana". Alexandre creu que "ens encanta fer-nos mal i treure’ns els ulls els uns als altres. Som un poble tan infantívol i poruc que necessitem inventar-nos guerres internes per no haver de sortir de casa i agafar el bou per les banyes. I és que estem marcats per la síndrome del feble".

A criteri d'Alexandre "procliu a la docilitat i a l’autocompassió, el poble català se sent culpable quan provoca l’enuig d’Espanya i, en canvi, experimenta un plaer morbós cada cop que observa la caiguda d’un dels seus". L'escriptor considera que Laporta és perseguit pel "seu independentisme" i lamenta que "tenim ales, sí, però són de gallina. Per això, quan ens enlairem, mai no passem d’un pam del terra".

Publicitat
Publicitat

8 Comentaris

Publicitat
#8 Josep Maria, Terrassa, 12/07/2008 - 15:58

Sí, Pepito. De moment, pel que escrius sempre aquí, sabem dues coses de tu: que ets no seràs mai escriptor i que ets un nacionalista espanyol.

#7 Pepito, Bcn, 12/07/2008 - 02:19

Home, ser escriptor no vol dir bon escriptor. N´hi han bons i dolents. Com tampoc vol dir tenir un bon criteri. O siga que... Ah! i lo de Laporta independentista no s´ho creu ni ell ni la Rahola, ni la Oranich que tant l´admiren. Al Loro que us enganya!!

#6 Roger, BCN, 12/07/2008 - 00:38

El millor president de la història, el senyor Laporta requereix de l'ajuda dels que estimem Catalunya per sobreviure a l'atac dels anticatalans: PSC, PP, C's, Periódico, Vanguardia, COPE, SER, etc.

#5 Manel, Catalunya, 12/07/2008 - 00:36

Per l'amor de Déu, quanta raó arriba a tenir aquest home. Aviam si obre els ulls dels quatre galifardeus que prefereixen posar-se al costat de l'espanyolista de torn que només ataca a en Laporta per la seva catalanitat. Prou divisions.

CIU=ERC=CUP=CAT

#4 Jordi Trencavel, Mollet, 11/07/2008 - 20:04

Cruyff, Stoicof , grans catalanistes..