Publicitat
Esports · 6 d'Agost de 2021. 12:11h.

Víctor Font aprofita

"El comunicat d'ahir el podria haver signat la junta anterior"

Víctor Font aprofita

Víctor Font, candidat a les darreres eleccions del Barça, ha criticat la junta directiva de Joan Laporta pel comunicat emès ahir sobre la no renovació de Leo Messi i en declaracions a El Món a RAC-1 ha dit que "el comunicat d'ahir el podria haver signat la junta anterior sense cap problema".

Font creu que "si tot plegat és part d'una estratègia, és veritat que és una mica matusser". "Esperava tenir més informació per poder entendre segons quines coses. La informació que tenim és molt pobre, i es fa molt difícil explicar algunes de les decisions que s'estan prenent", ha apuntat.

Tanmateix, ha assegurat que "tinc plena confiança que es resoldrà positivament". "Pensar en qualsevol altre escenari seria un daltabaix. No només en l'àmbit esportiu a curt termini, sinó també econòmicament a llarg termini. No m'ho vull ni imaginar", ha exposat.

Finalment, Víctor Font ha apuntat que Laporta "va guanyar unes eleccions fent veure a tothom que era capaç de revertir la situació, a partir de la seva experiència i determinació". "I estic convençut que serà així", ha conclòs.

Publicitat
Publicitat

3 Comentaris

Publicitat
#2 Lepero, Barcelona, 06/08/2021 - 12:57

Un perdedor que no se consuela es porque no quiere.

#1 Marcial Heredia, el circo de la tele, 06/08/2021 - 12:48

Laporta prometió hace años que ficharía a David Beckham y nada. Esta vez prometió que renovaría a Messi y tampoco. Con engaños consiguió llegar a la presidencia las dos veces. Si echáramos a este cantamañas y metiéramos a un tío Gilito todo sería maravilloso. Solo hay que ver lo feliz que es Guardiola al lado del jeque. O Xavi con el suyo.

#1.1 és el que hi ha, Chez Titole, 06/08/2021 - 23:58

Aquesta mena de liders (?) son els que trionfen actualment, el que més promet i menys compleix és el que talla el bacallà, d'exemples en tenim una colla, des del president del govern central passant per l'alcaldessa de Barna, els del procès de ho tenim a tocar, etc etc. No hi ha ningú sensat ni honest a càrrec de cap institució de cap mena.