Publicitat
Esports · 19 d'Agost de 2013. 17:25h.

Víctor Valdés s'emprenya amb un periodista

El porter del Barça considera que "em faltes al respecte" per una pregunta sobre el seu futur

El porter del FC Barcelona, Víctor Valdés, s'ha emprenyat amb un periodista, que li havia preguntat sobre el seu futur durant una roda de premsa aquest dilluns.

"M'imagino la resposta, però t'ho pregunto per si sona la flauta. És irreversible la teva decisió de marxar a final de temporada o hi ha alguna cosa que pugui fer-te canviar d'opinió?", ha intervingut el periodista.

"I relacionat amb això -ha continuat-, sent aquest el teu últim any, t'ho prens més per gaudir i alliberar-te una mica de la pressió que comporta ser porter del Barça?", ha conclòs el professional de la informació en el seu torn a la sala de premsa del Barça.

El porter de l'Hospitalet li ha etzibat que "la primera pregunta em sona a broma, sincerament. Faré veure que no te l'he escoltada, perquè si no no estaria aquí assegut responent-te. I crec que em faltes al respecte fent-me-la".

"I la segona, ja ni me'n recordo, me la pots repetir?", ha remarcat Víctor. Després de repetir-li la seguna pregunta, el porter ha afegit que "no. Jo jugo tots els partits amb la mateixa pressió perquè tots els partits sempre surto al camp a guanyar. Al Barça sempre jugues amb la màxima tensió possible des del primer any l'últim, que és aquest".

Víctor Valdés, a la roda de premsa. (Foto: Barça TV)
Publicitat
Publicitat

1 Comentaris

Publicitat
#1 JosepPages(Cardedeu , VALLES ORIENTAL, 20/08/2013 - 04:09

Ja Perioristes molt Toca Collons molt pocasoltes , ja saben que fara el porter del BARÇA . Jo de Sandro Rosell hu diría una vegada quel Periorista que torni fer-li una pregunta al porter del Barça pel seu futur NO Entrara mai més al Camp Nou per provocador y mal periorista ,