Publicitat
Esports · 28 de Setembre de 2009. 11:33h.

Volen Cruyff de seleccionador malgrat rebutjar el català

L'exentrenador holandès no parla la llengua perquè "somos un país y una ciudad internacional"

Volen Cruyff de seleccionador malgrat rebutjar el català

Cruyff, amb Laporta, en una imatge d'arxiu

La Federació Catalana de Futbol es planteja oferir a Johan Cruyff el lloc de seleccionador, segons informa Catalunya Ràdio, que explica també que la proposta buscaria ressò mediàtic, més que no pas una dedicació exclusiva de l'holandès. La Federació voldria que en cas de signar Cruyff el primer rival de Catalunya fos Holanda. Aquesta possibilitat ha aixecat la reacció de l'anterior seleccionador, Pere Gratacós, que considera que l'entrenador hauria de ser algú que parlés el català.

L'exjugador i extècnic del FC Barcelona, Johan Cruyff, va justificar l'abril del 2008 en una entrevista al programa El Matí de Catalunya Ràdio que no parla català en públic perquè "yo intento ser siempre internacional y entonces podríamos hacerlo en alemán o en inglés".

Quan Antoni Bassas, aleshores presentador del programa, li va dir que en la propera entrevista hauria de parlar en català, l'holandès ha afirmat que el que ha de fer la gent és "aprender el inglés o el alemán. Somos un país y una ciudad internacional, ¿por qué reducirlo sólo al catalán? Vamos a hacerlo en inglés algún día, a ver si mejoramos la calidad de nuestros oyentes".

"Hoy en día todo el mundo viaja y si mañana te vas a Inglaterra no puedes hablar catalán, hay que hablar inglés", va sentenciar.

Publicitat
Publicitat

41 Comentaris

Publicitat
#41 Johan, Amsterdam, 01/10/2009 - 13:29

En un momento dado, no sé hablar ni la mía idioma, por lo tanto...éste es uno y me pone la gallina de piel, y el que no le guste..al banquilio

#40 Andreu, Barcelona, 30/09/2009 - 16:26pere (bcn)11:53. Reprodueixo el teu comentari, amb lleugeres variants:
Per una part acceptaria entusiasta que XXX fos entrenador,però com que és jueu, NO HO HA DE SER.Tots els jueus han de veure que si estan contra nosaltres ho tenen pelut per tot.Heil

#39 Marc Sabatés i Laporta, Futbol de Catalunya UEFA-FIFA 2014, 28/09/2009 - 23:54

Johan és maravellos , m ' encanta .
Catalunya 8 Espanya 0
MARC-SABATES.COM

#38 MARC-SABATES.COM, BARCELONA CATALUNYA //*//, 28/09/2009 - 23:41

El dia més feliç de la meva vida Catalunya guanya espanya 5 -0.
Una NACIO, Una SELECCIO .
FAN CLUB OLEGUER PRESAS
MARC-SABATES.COM

#37 Tià, Paisos Catalans, 28/09/2009 - 22:44

NO,NO,NO,......si es vol riure de algú, que es rigui de la seva mare