Esports · 22 de Juny de 2022. 17:31h.

Vox diu que les esportistes es poden veure discriminades per persones trans

Considera que posseeixen "avantatges de massa muscular i força"

Vox diu que les esportistes es poden veure discriminades per persones trans

El grup parlamentari de Vox ha registrat una proposta de resolució en la qual exigeix al Govern que garanteixi "la segregació conforme al sexe biològic" en les diferents disciplines i categories esportives participant les dones en les competicions femenines i els homes en les competicions masculines.

La iniciativa subratlla que “és un fet incontestable les diferències físiques entre homes i dones, motiu pel qual, les federacions esportives distingeixen competicions per categoria amb criteris objectius com són pel sexe, el pes i l'edat. L'esport té els seus paràmetres i criteris basats en la ciència, en la pràctica esportiva i en la fisiologia”.

A Catalunya hi ha 163.076 dones federades en diferents disciplines esportives. La diputada, Mónica Lora, adverteix que “aquestes poden veure's discriminades en les competicions en incloure en la seva categoria a homes que han decidit sotmetre's a canvis de sexe i competir en les mateixes disciplines que elles” ja que posseeixen "avantatges biològics en termes de massa muscular i força".

“La seva inclusió va en contra de les il·lusions, el treball, l'esforç i el sacrifici de les dones esportistes i en contra de l'esport femení”, afegeix i denuncia que els nous "dogmes de gènere" i les lleis per a "afavorir" el col·lectiu LGTBI "impulsades per l'extrema esquerra neguen les lleis naturals que regeixen la pròpia naturalesa humana i el sentit comú".

Publicitat
Publicitat

10 Comentaris

Publicitat
#9 Barcelonés, Cataluña está podrida, 23/06/2022 - 09:49

Así es 'Salvad el deporte femenino', el movimiento contra Lia Thomas y los deportistas transexuales
La tensión contra las deportistas transexuales que compiten en pruebas femeninas

https://www.elespanol.com/deportes/otros-deportes/20220322/salvad-femenino-movimiento-lia-thomas-deportistas-transexuales/658934386_0.html

#8 Asensio Chicharela, Portavoza , 22/06/2022 - 22:56

¡¡¿¿¿Pero qué dice esta feixisteeee binaria heteropatriarcal no racializada???!!
¡¡Les mujeras nacemos con toto, con pene o con lo que nos salga de la entrepierna!!

#7 Flanagan , Tabarnia City, 22/06/2022 - 21:59

Pues tienen toda la razón.

#6 Marcial Heredia, en tierra de cuñaos, 22/06/2022 - 20:18

Recuerdo a una mujer trans que rompió 3 records de levantamiento de peso en un solo evento. Con más nuez que Fernando Alonso. El deporte será solo de hombres o "hombras", le meten más guebos.

#5 Naturalesa, Barcelona, 22/06/2022 - 19:01

Evidentment, biologicament son diferents, després que siguin el que vulguin pero la competència esportiva és deslleial