Publicitat
Esports · 5 de Maig de 2010. 08:41h.

Xavier Bosch acusa Laporta de "mesquí i cínic"

El periodista alerta amb els jugadors fitxats "de l'empresa Traffic"

Xavier Bosch acusa Laporta de "mesquí i cínic"

Xavier Bosch, en un Àgora

El periodista Xavier Bosch, que presenta Àgora a TV3, ha lamentat en un article d'opinió a Mundo Deportivo, que "el testament presidencial de Joan Laporta a RAC1 no va poder ser més trist. Sol, enfrontat amb el món, detectant enemics a cada columna i fent-se el màrtir per intentar justificar el que ja no té explicació ".

"Per exemple, em sembla mesquí i més que qüestionable no deixar que els socis puguin donar els seus signatures als precandidats en un dia de partit. Em sembla un acte reprotxable dir que ell, encara que les eleccions siguin el proper 13 de juny, seguirà fitxant fins al dia 30. Veurem quin jugadoret de l'empresa Traffic ens endossa el Palmeiras aquest estiu. A preu de crac, és clar", ironitza.

"Em sembla cínic que digui que el model Barça que ha de perpetuar és, per aquest ordre," Cruyff, Catalunya i Unicef ". Al seu amic (i client del despatx) ja l'ha fet President d'Honor quan en els comicis de 2003 prometia que acabaria amb els 'ismes' al Barça", recorda.

Bosch també considera que "com encara president de tots els culers, hauria d'haver viscut les seves temptacions polítiques amb més intimitat i discreció per a no danyar la imatge del club. Sens dubte, amb Jordi Badia al costat-que li hagués frenat i aconsellat bé- li hauria anat molt millor i, després de set anys de títols, no hagués sortit del Barça per la porta petita del 'Imaginarium'". El periodista afirma que "la culpa de la seva desprestigi és només seva".

Publicitat
Publicitat

53 Comentaris

Publicitat
#53 xavier bosch, bcn, 07/05/2010 - 09:26

Xavier Bosch, el qeu s´especulava que seria el director de campanya de Sandro, un dels seus bulldogs....

Com sempre fen la feina bruta a Sandro, buscant ja un càrrec i favors a la pròxima junta.

Porque no te callas?

#52 ramon, barcelona-c, 07/05/2010 - 01:21

Resulta allissonadora la bona relació entre el quatre catalans que figuran una mica en primer pla i aixó no es culpa de Madrit . Es com quelcom natural ,deu ser quasi ecológic,terme idolatrat.

#51 el talp venajdor, BCN, 06/05/2010 - 16:04

M.Caceres(16 milions) ,Hleb (29 milions),Keirrison (18 milions) ,,Henrique (14 milions) ,Henry (23 milions),
Chigrinsky(23 milions) ,Ibra (70 milions) ,Maxwell (4 milions), i no se si emdeixo algún jugador més. Com a mínim l'amic Jan hauria d'explixar

#50 David, girona, 06/05/2010 - 01:34

perquè hi ha una corrent tant forta anti-Laporta, és que li tenen por ??

#49 jaume, tortosa, 06/05/2010 - 00:40

Però que us ha fet en Jan, el millor president de la història, catalanista, és increible, ho ha guanyat tot el barça amb ell de president, serà recordat per sempre com el millor, no entenc res, bueno si... que diu les coses clares i tal como son,