Publicitat
Esports · 28 de Gener de 2014. 16:10h.

Xavier Bosch veu Aznar darrere de la querella contra el Barça

Diu que el club té constància que es va posar en contacte amb Gallardón perquè s’admetés a tràmit

El periodista Xavier Bosch ha vinculat l’expresident del Govern espanyol, José María Aznar, amb l’admissió a tràmit per part de l’Audiència Nacional de la querella presentada per presumptes irregularitats en el fitxatge de Neymar pel Barça.

Bosch, en declaracions al Tu diràs de RAC-1 d’aquest dilluns, ha assegurat que el Barça “està convençut” que el president del Reial Madrid, Florentino Pérez, ha estat el primer en moure fitxa perquè la querella tirés endavant.

“Florentino està obsessionat amb el Barça”, ha comentat abans de dir que “una persona d’altes esferes judicials espanyoles els diu al Barça que Florentino Pérez ha trucat Aznar, Aznar ha trucat Gallardón i en 24 hores el fiscal ha canviat el que pensava d’aquest cas” quan la querella estava a punt de ser desestimada.

“Un cas que no hauria anat enlloc, que no s’hauria admès a tràmit a l’Audiència Nacional, el fiscal canvia de parer després del toc del ministre Gallardón”, ha insistit. És per això que, segons el periodista “d’aquí ve l’emprenyada d’aquests dies i les insinuacions” que els directius del Barça “no poden acabar de dir”.

Precisament, el vicepresident del Barça, Carles Vilarrubí, en declaracions a El món a RAC-1 aquest dimarts ha evitat desmentir que el club sospiti que Florentino Pérez truqués José María Aznar perquè el procés judicial seguís el seu curs.

Bosch, en una imatge d'arxiu
Publicitat
Publicitat

36 Comentaris

Publicitat
#36 José , Guatemala, 12/03/2014 - 15:21

Lo importante es que hubo anomalías con hacienda por eso pagaron , y además mintieron al mundo sobre las declaraciones de cuanto costo neymar. ( que es el fichaje más caro del mundo y no lo quieren admitir )

#35 Joan, Manresa, 23/02/2014 - 18:32

Pues va a ser que había motivos para admitir a trámite la querella. El Barça va a hacer una declaración complementaria para pagar 9 millones de Euros que había intentado timar a Hacienda. Y esto es lo que admiten por ahora.

#34 pepe, andorra, 29/01/2014 - 19:19

como este tio no deje de mirarme lo envio a Gaza.

#33 BEJOTA, bcn, 29/01/2014 - 18:52

DARRERA DEL BARÇa I LA RESTA DE CLUBS, EL QUE I HA, ÉS FRAU FISCAL I MAFIA DE TOTA MENA.

#32 lliberal, Barcelona, 29/01/2014 - 12:02

La teoria de la conspiració!!! Suposo que Bosch també creu que ho del 11M va ser la ETA i no pas Al-Qaeda. On està el Titadyne i la motxila del fitxatge de Neymar? A mes, sembla més preocupat de que s'hagi descobert el pastís que no pas d'una junta que ha mentit descaradament. Valors, sr. Bosch.