Publicitat
Esports · 21 de Febrer de 2010. 19:30h.

Xiulada a l'himne espanyol

Joan Carles i Sofia aguanten la cridòria durant la Copa del Rei de bàsquet a Barakaldo

Els Reis d'Espanya han arribat al pavelló del BEC de Barakaldo para presidir la final de la Copa del Rei, que juguen Barça i Madrid, i han estat rebuts per part del públic amb xiulets que s'han refermat durant la breu interpretació de l'himne nacional. A la seva arribada a la llotja, uns pocs espectadors els han aplaudit, mentre la resta del pavelló xiulava i s'escoltaven algunes veus de "fora".

A l'arribar ha sonat l'himne nacional durant trenta-cinc segons, que s'ha escoltat poc, entre les xiulades. Tan aviat com ha acabat l'himne, la situació ha tornat a la normalitat i no hi ha hagut més incidències. A les graderies s'ha pogut veure nombroses senyeres, estelades i ikurrinyes.

L'afició del Barça ha xiulat al Rei, igual que la basca (Foto:TV3)
Publicitat
Publicitat

58 Comentaris

Publicitat
#58 ErnestCule, Barcelona, 24/02/2010 - 07:56

Al rei li importa poc la Copa de basket. Des del 2001 no anava a cap final. Només va anar a Bilbao perquè és al País Basc i governen els proespanyolistes. Resumint: a tocar els collons!! Vaig estar allà i vaig xiular tot el que vaig poguer!!

#57 GALAICOMAN, BARCELONA, 23/02/2010 - 14:34

Repito. Para que se entienda mi razonamiento y no tener que hacer mapas. O todos los simbolos son sagrados y respetables, o no lo es ninguno. Si se silba el himno español, genial. Pero que cualquiera pueda hacer lo propio con Els Segadors. Gracias

#56 GALAICOMAN, BARCELONA, 23/02/2010 - 14:27

Lo malo de todo esto es que si a alguien se le ocurre silbar al himno de Catalunya, uno es automáticamente tachado de fascista. ¿Podemos silbar todos o solo podeis silbar unos cuantos elegidos? ¿Se comprende mi razonamiento o hay que hacer un mapa?

#55 Fran, Llinars, 23/02/2010 - 11:49

Els culertos els hi agrada xiular molt.Recordo quan amb 1 playoff contra el Caja San Fernando d Sevilla,al palau babaugrana van possar sevillanes i tots els educats cule$ van xiular.Al partit d tornada a Sevilla van possar canço catalana i van aplaudir.

#54 Lalo, Barçalona, 23/02/2010 - 10:03

jo sóc espanyol i tb vaig xiular al rei i l'himne pq no es el dels espanyols sino els monarquic.Q possin el de Riego!els independentistes s'aprofiten de tot