Publicitat
Esports · 8 d'Octubre de 2010. 09:01h.

Xiulets a Gasol per parlar en català

'Marca' assegura que el català va ser censurat per part del públic del Sant Jordi

Xiulets a Gasol per parlar en català

Gasol, durant el partit

El pivot de Los Angeles Lakers, Pau Gasol, va rebre tímids xiulets per dirigir-se en català, micròfon en mà, als assistents al partit entre l'equip nord-americà i el FC Barcelona, celebrat al Palau Sant Jordi.

Segons assegura Marca, Gasol "es va dirigir en català en català als aficionats en els prolegòmens del partit. Es van sentir tímids xiulets, que aviat van ser silenciats per l'ovació eixordadora de la grada, abarrotada, com no podia ser d'una altra manera".

Tot i dirigir-se al públic en català, Gasol mai ha amagat el seu sentiment espanyol, tal com ha manifestat públicament en multitud d'ocasions.

Publicitat
Publicitat

39 Comentaris

Publicitat
#39 joanma, Dénia, 10/10/2010 - 20:12

Com podeu estar tan segurs de que el xiularen per parlar català??? No el poden xiular per altres motius? per jugar amb l'equip contrari a l'equip local, per exemple. E- Nortícies sempre buscant problemes i confrontació.

#38 Eduardo, Barcelona, 09/10/2010 - 20:51

17:05?¿autoodi?... Esa palabra es mejor dedicársela a algún politicucho de ERC, q de pequeño se alimentó de las ubres del franquismo y ahora que su país, España, es una de las democracias más descentralizadas del mundo manifiesta su intolerancia y rechazo hacia la misma. Eso sí q es autoodio.

#37 Xusma no integrada, cat, 09/10/2010 - 17:05

Quatre arreplegats espanyols que pasturen i malviuen dels subsidis catalans i que la seva manca d'integració amb la nació catalana els fa escopir l'autoodi cap a Catalunya. Aquest morts de gana només subsisteixen del bareto a la casa regional dels seus guetos de barriada sociata

#36 Miquel, CAT, 09/10/2010 - 13:10

Osti que bo XDDDD


Va ser xiulat per ser un espanyolàs de collons....si no enteneu això ja podem plegar....

#35 Salomé, Badia, 09/10/2010 - 12:54

JOEL, no és que uns quants espanyolassos del fòrum no sàpiguen escriure la seva llengua escrivint "silvar", és que és el mateix paio amb diferents nicks.