Publicitat
Esports · 12 de Febrer de 2020. 16:52h.

Zapatero: "Messi és Déu"

L'expresident del Govern espanyol expressa la seva "indestructible lleialtat al Barça"

L'expresident del Govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, ha afirmat que "Messi és Déu" i ha manifestat la seva "indestructible lleialtat al Barça" durant el pregó que ha fet aquest dimecres en l'acte que organitza el Gremi de Restauració amb motiu de les festes de Santa Eulàlia de Barcelona al Born Centre de Cultura i Memòria.

"S'ha comentat abans que una cosa podia tenir la meva indestructible lleialtat al Barça. Una indestructible lleialtat que em va donar moments de gran satisfacció. He de dir que tinc l'honor de ser l'únic president de govern en assistir a dues finals de Champions guanyades pel Barcelona" ha afirmat en el seu discurs.

"Aquesta lleialtat i fortuna m'ha donat alguna recompensa perquè Lionel Messi, és a dir, Déu, va enviar una samarreta que era per la meva intimitat i que ha recompensat tots els costos que he tingut en proclamar-me tantes vegades lleial al Barça" ha explicat l'expresident espanyol.

"Us explicaré com anècdota que abans de ser president del Govern espanyol -estàvem quasi en la campanya- vaig rebre una carta d'un senyor que declarava que havia sigut socialista tota la vida, però em va dir: com vostè segueixi dient que és seguidor del Barcelona, m'ho pensaré molt" ha dit.

Zapatero amb Laia Bonet, tercera tinenta d'alcalde de Barcelona
Publicitat
Publicitat

15 Comentaris

Publicitat
#15 botifler1914, Wateropus, 13/02/2020 - 12:22

Un bobo dice bobadas, si es ateo aún más.

#14 Toni, Tabània, 13/02/2020 - 09:11

Este hombre cuando era Presidente del Gobierno ya podría haber hecho algo por su tierra (León) que está al borde de la desaparición. Vaya personaje!

#13 Carles Fortuny, Palau de la Degeneralitat, 13/02/2020 - 00:50

"expressa la seva "indestructible lleialtat al Barça" Es decir, su indestructible lealtad al separatismo.

#12 @Stopseparatismo, Barcelona/Tabarnia, 12/02/2020 - 23:44

Ha hablado El Bobo Solemne. Pocas veces un mote está tan acertado...

#11 Andreu, Mataro, 12/02/2020 - 20:36

Avui seria un bon moment per recordar com Venezuela en temps de dictadura i fam va rebre a tants catalans republicans. Els l'hora de retornar a Venezuela el nostre agraïment ajudant-los a sortir d'aquesta dictadura criminal. Zapatero escolta la veu dels catalans que gràcies al Venezuela van poder sobreviure.